Pakning af blisterpakker

Med en ny fuldautomatisk pakkelinje til pakning af blisterpakker, slipper medarbejderne hos Fertin Pharma for flere besøg hos fysioterapeuten. Maskinen samler kasserne, pakker blisterne og sætter både tape og etiketter på den fyldte kasse. Maskinen pakker 6 blisterpakker i sekundet og fylder en papkasse på under 2 minutter.

Udfordringen

Tidligere måtte operatørerne jævnligt tilses af en fysioterapeut på grund af belastning i skuldre og arme, når 55 blisterpakker skulle løftes ned fra udløbsbåndet og pakkes ned i en kasse. Fertin Pharmas ledelse ønskede at eliminere det nedslidende arbejde med at pakke blisterpakkerne manuelt.

For mere information

(+45) 63 15 20 60

Løsningen

Løsningen blev en fuldautomatisk pakkelinje, hvor kasserne bliver samlet, blisterne pakket, og den fyldte kasse bliver tapet og etikettereret. Dermed er hele den tunge arbejdsgang nu sparet væk. Med et visionsystem til at kontrollere pakningskvaliteten kommer den færdigpakkede kasse ud i den anden ende; klar til videre distribution. Maskinen pakker 6 blisterpakker i sekundet og fylder en papkasse på under 2 minutter. Det betyder, at denne arbejdsgang fremover kan bemandes sparsomt og dermed holde produktionen rentabel.

Om Fertin Pharma

Baseret på sin enestående erfaring og ekspertise inden for ​​tyggegummi, specialiserer Fertin Pharma sig i at udvikle og producere nikotin tyggegummi. Med en innovativ og global profil, indgår Fertin Pharma i succesfulde partnerskaber med førende farmaceutiske virksomheder, og har opnået en position som en af ​​verdens førende udbydere af nikotin tyggegummi. Fertin Pharma er privatejet af Bagger-Sørensen Gruppen i Vejle.

Automatiserede pakkeløsninger

EGApacker Pakkemaskine

Mere om EGApackerPakkemaskine/Packaging machine EGApacker

EGAwrap-around

Læs om EGAWra-aroundWrap-around packaging machine

Står du med en produktionsudfordring?

Så lad os tage en snak! Vi vil gerne være behjælpelige med at finde en løsning, der kan automatisere og effektivisere din produktion.

 (+45) 63 15 20 60

Måske disse cases også kunne have din interesse?

EGATEC A/S

Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV
(+45) 63 15 20 60
kontakt@egatec.dk
CVR: DK27348440

Membership

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Egatec’s populære nyhedsbrev om automations- og robotteknologi.