PERSONDATAPOLITIK


Egatec bestræber sig på at sikre at dine personlige oplysninger beskyttes når du bruger vores tjenester. Derfor beskriver denne persondatapolitik den måde vi behandler dine data på og dine rettigheder hertil.

§1 Generelt
Denne persondatapolitik beskriver hvordan Egatec A/S (cvr 27348440), herunder datterselskabet Egatec Packaging Int. ApS (cvr 32084672) (fremadrettet ”Egatec”, ”vi”) indsamler og behandler dine personlige oplysninger.

1.1 Politikken er gældende for de oplysninger som du afgiver til Egatec på egatec.dk og egatec-packaging.dk eller .com, i forbindelse med et køb eller retter henvendelse vedr. tilbud eller lignende.

1.2 Egatec registrerer kun personlige oplysninger, der er nødvendige for det lovlige formål.

1.3 De personlige oplysninger, Egatec indsamler om dig er generelt begrænset til:
– navn
– email
– telefonnummer
– firmainformation (adresse, cvr.nr…)

1.4 Egatec er dataansvarlige for dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder der er beskrevet heri, så kontakt os på kontakt@egatec.dk

§2 Indsamling af personoplysninger og formål
2.1 Når du besøger Egatecs hjemmesider, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Denne data bruges til statistik så vi hele tiden er i stand til at forbedre kundeoplevelsen. Dette gøres ved hjælp af din IP adresse. Vi anvender Google Analytics, som er en gratis webbaseret statistiktjeneste.

2.2 Vi giver via hjemmesiden mulighed for at kontakte Egatec via en kontaktformular. Disse oplysninger gemmes så længe indholdet af henvendelsen er nødvendig for behandling af denne.

2.3 Ved henvendelse til Egatec vedr. et tilbud, så indsamler vi oplysninger som du selv angiver. Dette gør vi af hensyn til opfyldelse af den aftale, som vi indgår med dig.

2.4 Såfremt du har givet dit samtykke hertil, bruger vi dine personlige oplysninger til sende nyhedsbreve til dig. Dette foregår primært via en formular på vores hjemmeside men også gennem en direkte aftale med dig. I nyhedsbrevet informerer vi dig om nyheder, case stories og kommende arrangementer. Nyhedsbrevet indeholder altid et link til brug for afmelding

2.5 Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe de er nødvendige for at vi kan udføre ovennævnte ydelser eller så længe loven kræver det.

§3 Videregivelse til tredje part
Dine personlige oplysninger benyttes udelukkende af Egatec. Vi formidler og sælger aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart.

De personlige oplysninger som vi indsamler, registreres i vores kundedatabase samt i tilknyttede systemer. Vi arbejder sammen med eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne som eks. mailtjenester og CRM system. I så fald indgår vi, hvis muligt, en databehandleraftale.

§4 Sikkerhed
Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af sikkerhedsforanstaltninger for at begrænse misbrug og uautoriseret adgang. Vi har bl.a. krypteret vores hjemmesider med https for at forhindre eventuelle angreb.

§5 Dine rettigheder
5.1 Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Egatec har registreret om dig samt i hvilken forbindelse vi anvender disse data.

5.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig.

5.3 Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet eller slettet.

5.4 Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger dine data til markedsføringsmæssige formål.

5.5 Hvis du vil benytte dig af disse rettigheder, kontakt os på kontakt@egatec.dk

5.6 Ønsker du at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på kontakt@egatec.dk. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5; 1300 København K