EGApalletransportør

EGApalletransportør

Den trådløse palletransportør kører trådløst på skinner. Den er forsynet med et “robson-drev” der muliggør aflevering og afhentning af paller (både hel-, halv-, og kvartpaller) til tilstødende udrevne eller drevne rullebaner.

Nøglefunktioner

  • Forsynet med et “robson-drev”
  • Anvendes til både hel-, halv-, og kvartpaller
  • Kan afhente og aflevere paller til begge siger

For mere information

(+45) 63 15 20 60

EGApalletransportoer

Den trådløse palletransportør:

Palletransportøren udmærker sig endvidere ved at kunne afhente og aflevere paller til begge siger. Eksempelvis hvis der skal hentes paller fra pallemagasin og afleveres i palleteringscelle på anden side.

Arbejdsmiljømæssigt friholder det mennesker for selv – med palleløftere eller gaffeltruck – at skulle flytte rundt på paller.
Ved at den er trådløs/kabelløs muliggør ubegrænset transport distance. Desuden er man fri for lange og dyre kabelbakker mv.

Kun ét drev til et ubegrænset antal rullebaner/pladser. Dette medfører en stor økonomisk besparelse.

Skinneopbygningen er lavet i moduler der muliggør let forlængelse ved senere udvidelse/ombygning uden ændring af eksisterende anlæg. Modultillæg muliggøres bl.a. grundet den trådløse opbyging.

Står du med en produktionsudfordring?

Så lad os tage en snak! Vi vil gerne være behjælpelige med at finde en løsning, der kan automatisere og effektivisere din produktion.

 (+45) 63 15 20 60

EGATEC A/S

Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV
(+45) 63 15 20 60
kontakt@egatec.dk
CVR: DK27348440

Membership

Find EGATEC A/S

20