OM EGATEC

Vi er en odenseansk ingeniørvirksomhed, der er specialiseret i automatisering. Hver dag udvikler og skaber vores ingeniører og teknikere rentable løsninger, der gør vores kunders produktioner konkurrencedygtige. 

 

Egatec domicil

“Siden 2003 har vi leveret godt 300 løsninger til dansk industri, og aldrig har vi opgivet et projekt. Det er vi stolte af.” 

EGATEC A/S er en odenseansk ingeniørvirksomhed, der brænder for at udvikle og levere rentable og effektive automationsløsninger til vores kunder. Vi leverer både gennemtænkte og fleksible standardløsninger inden for pakning, palletering og intern transport samt specialbyggede maskiner, der imødekommer vores kunders ønsker og behov og gør dem konkurrencedygtige.

Vi har eksisteret siden 2003, og vores virksomhed består i dag af dygtige og kompetente medarbejdere, der engagerer sig i virksomheden og vores kunder. Siden vores opstart har vi leveret godt 300 maskiner til vores kunder, og ikke én eneste gang har vi opgivet et projekt.

Vores ingeniører og teknikere anvender 3D-konstruktion i SolidWorks og Inventor som et aktivt arbejdsredskab. Vi har desuden vores egen test- og montagehal, der blev udvidet i 2014, hvor vi har rigeligt med plads til maskinerne, vi udvikler. Vi er desuden eksperter i CE-mærkning, dokumentation og risikovurdering af maskiner.

I 2016 har vi samlet alle vores aktiviteter inden for standardløsninger,  indeholdende vores EGA-produkter og A-One maskiner under selskabet Egatec Packaging Int. ApS. Udvikling og salg af specialløsninger fortsætter under Egatec A/S.

Egatec A/S er pr. 1. november 2016 Comau Robotics Distributor, der omfatter salg og service af over 40 industrielle robotter i Danmark, Norge og Island.

1.juli 2020 blev Egatec A/S eneforhandler af Cassioli robotics i skandinavien og
baltikum.

Partnere

Global leverandør af maskiner og installation