OM EGATEC

EGATEC A/S er international leverandør af automationsløsninger indenfor pakning, palletering og intern transport.

“Siden 2003 har vi leveret mere end 400 løsninger til dansk industri, og aldrig har vi opgivet et projekt. Det er vi stolte af.” 

EGATEC A/S er en virksomhed i vækst, der udvikler, producerer og leverer konkurrencedygtige automatiseringsløsninger. Siden 2003 har vi leveret mere end 400 løsninger worldwide,  til industrien indenfor flere brancher.

Vi er specialister i end-of-line løsninger, samt håndterings & pakkeløsninger, der integrerer maskiner, robotter, automation & vision. Alle fagdiscipliner behersker vi in-house i Odense, hvor vores montage- & test haller også er beliggende.

På baggrund af mange års erfaring har vi udviklet et bredt program af gennemtestede pakkemaskiner til sekundær pakning.

Det er vores mål at levere løsninger der imødekommer vores kunders ønsker og behov og tilgodeser fremtiden krav til Industri 4.0, uanset om behovet er en stand-alone pakkemaskine eller en komplet turnkey løsning.

Alle EGATEC’s maskiner og løsninger kan nemt integreres i det eksisterende produktionsmiljø, hvor de kan tilpasses og moduleres efter kundernes behov – uanset om der er tale om enkelte stand-alone løsninger eller komplette turnkey løsninger.

Alle vores maskiner er ”MADE IN DENMARK”, hvilket betyder at alt bliver designet, konstrueret, produceret og testet i egne halfaciliteter. Dette betyder hurtig levering og større fleksibilitet.

Partnere

EGATEC A/S

Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV
(+45) 63 15 20 60
kontakt@egatec.dk
CVR: DK27348440

Membership

Find EGATEC A/S

20