Kollaborative robotter

EGATEC forhandler kollaborative robotter, også kendt som Cobots fra det Danske firma Kassow Robots. Kassow Robots har udviklet en stærk serie af kollaborative robotter. Markedet bredeste produktprogram, med 5 stærke og konkurrencedygtige modeller med payload fra 5kg op til 18kg og rækkevidder på op til 1,8mtr.

Udover at Disse cobots er et rigtig godt supplement til vores i forvejen brede produktsortiment indenfor pakke, palletering og intern transport, vil vi også opfordre dig som OEM-kunde, maskinbygger eller slutkunde til at se nærmere på disse cobots, som i høj grad egner sig til svejsning, maling, dispensering eller håndtering under trange fysiske forhold.
For mere information venligt kontakt vores salgsteam.

Nøglefunktioner

  • Payload på 5kg op til 18kg
  • Rækkevidder på op til 1,8mtr.
  • 7-akser

For mere information

(+45) 63 15 20 60

De 5 7-aksede cobots.

Kollaborative robotter

Kassow Robots ”Strong – Fast – Simple”

Kassow cobots markedsføres under sloganet :   ”Strong – Fast – Simple” og med god grund, for Kassow´s kollaborative robotter udmærker sig ved at være stærke, hurtige og samtidig en simpel løsning, som derfor hurtigt og enkelt kan integreres i de fleste produktioner.

Kassow´s kollaborative robotter er alle udstyret med 7-akser.
Den 7. akse giver stor fleksibilitet og frihedsgrad, og dermed flere muligheder for programmering af kurver imellem to punkter, hvilket gør det muligt at holde en konstant hastighed, uafhængig af kurvens geometri. Dette har man især stor glæde af ved svejsning, maling, dispensering eller håndtering under trange fysiske forhold.

Kassow cobots leveres med integreret styring og controllere. Intuitivt programmerings brugerflade for enkel programmering, gør at slutbrugere selv kan lave simple programmer og ændringer. Kassow Robots, 5 modeller er alle udviklet til industriel brug, både med hensyn til holdbarhed samt overliggende programmering og tilgængelighed. De leveres alle med standard snitflader og fjernadgang for udvidet service og support.

Hos EGATEC i Odense vil der altid være demo robotter til rådighed, så man kan få testet og afprøvet forskellige applikationer og løsninger.

KR810 - Cobots

EGATEC A/S

Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV
(+45) 63 15 20 60
kontakt@egatec.dk
CVR: DK27348440

Membership

Find EGATEC A/S

20