Se produktbilleder

Stableanlæg til væskebeholdere

Til MedicoPack

Et 100% hygiejnisk og automatisk anlæg til stabling af færdige infusionsbeholdere, der bruges til at give patienter drop.


»Egatec har i gennem hele projektet være samarbejdende og lydhør over for vores ønsker og krav«

Med implementering af Stablesystemer har vi reduceret risikoen for kontaminering af produktet og lette arbejdet for operatørerne, hvilket øger vores kundetilfredshed og samtidig reducerer kostprisen.

Egatec har i gennem hele projektet være samarbejdende og lydhør over for vores ønsker og krav. De har ydet et stort bidrag til at finde den bedste løsning ud fra de muligheder der var tilstede.

Kenneth Pedersen, projektleder

MedicoPack

Udfordringen

Pakkeprocessen foregik ellers manuelt, hvor en medarbejder havde til opgave at stable og pakke beholdere fra et pakkekar og oven i købet sørge for at de nu også vendte rigtigt inden pakning. MedicoPack valgte at automatisere pakkeprocessen – dels for at eliminere det manuelle arbejde og dels for at eliminere risiko for forurening.


Løsningen

Til MedicoPack har Egatec leveret en komplet celle for automatisk stabling af væskebeholdere, som består af to ens spejlvendte linjer. Anlægget skal stable to typer væskebeholdere.

De færdige væskebeholdere transporteres direkte fra stansemaskinen til en rundbordsautomat via en celletransportør, der kører beholderne frem til en UR5 robot.

UR5 robotten er forsynet med to On Robot gribere, der griber 2 væskebeholdere ad gangen inden for 6 sekunder. Den tager først den ene beholder, vender den 180° og herefter tager den næste beholder inden de stables i de 22 magasiner placeret rundt om bordet, som hver kan indeholde 10 væskebeholdere.

Løbende som beholderne bliver stablet, bliver de taget op for videre behandling.


Om MedicoPack

MedicoPack A/S producerer emballageløsninger i plast til globale virksomheder inden for medical og healthcare industri. Produktion foregår i Langeskov, som primært omfatter hætteglas og væskebeholdere.


EGATEC A/S

Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV
(+45) 63 15 20 60
kontakt@egatec.dk
CVR: DK27348440

Membership

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Egatec’s populære nyhedsbrev om automations- og robotteknologi.