Kompakt og brugervenlig palleteringsrobot

Palleteringsrobotten EGApicker til tobaksproducenten Mac Baren med en enkelt palleplads. EGApicker har den fordel, at den ikke kræver meget plads og nemt kan installeres i produktionslinjen.

Udfordringen

Udfordringen ved den gamle picker var, at den fyldte for meget og kunden ønskede noget mere kompakt og pladsbesparende.

For mere information

(+45) 63 15 20 60

Løsningen

Løsningen blev en standard EGApicker palleteringsrobot i basisversion med en enkelt palleplads, der hurtigt og effektivt skal løfte kasser over på pallen med en lastehøjde på 2200mm. EGApicker er meget kompakt og kræver minimal vedligeholdelse. Palleteringsrobotten styres nemt via et brugervenligt betjeningspanel, hvor man kan definere og styre pallemønstre. Maskinen er leveret i special farver efter kundens ønsker.

“Vi søgte en palleteringsløsning der var kompakt og brugervenlig – også i forhold til at vi selv på simpel vis skulle kunne lave nye palleteringskonfigurationer og -mønstre. EGApickeren er nyligt installeret og endnu ikke funktionstestet i forhold til alle vores produktvarianter, men vi er overbeviste om at vi med den valgte løsning opfylder succeskriterierne.

Hvad der også har understøttet vores valg af løsning er den opbyggede positive relation til Egatec, som vi gennem de senere år har lavet flere gode pakke- og palleteringsløsninger med.”

Thorbjørn Nielsen, teknisk chef – Mac Baren Tobacco Company A/S

Om Mac Baren Tobacco Company A/S

Mac Baren er en moderne og udviklingsorienteret fynsk tobakvirksomhed, som er en af verdens førende pibetobakselskaber. Virksomheden eksporterer egne brands til mere end 70 markeder verden over og desuden producerer fabrikken i Svendborg pibetobak for nogle af verdens største pibetobakselskaber.

Palleteringsløsninger

EGApicker palleteringsrobot

Mere om EGApickerPalleteringsanlæg

Pallemagasin

Læs om pallemagasinPallemagasin

Pallemønster generator

Om programmetPallemønster generator software

Står du med en produktionsudfordring?

Så lad os tage en snak! Vi vil gerne være behjælpelige med at finde en løsning, der kan automatisere og effektivisere din produktion.

 (+45) 63 15 20 60

Måske disse cases også kunne have din interesse?

EGATEC A/S

Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV
(+45) 63 15 20 60
kontakt@egatec.dk
CVR: DK27348440

Membership

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Egatec’s populære nyhedsbrev om automations- og robotteknologi.