Kassow Robot partner

Kassow Robot partner

EGATEC A/S bliver Partner for Kassow Robots i Danmark

Vi er hos EGATEC stolte over at kunne meddele at vi pr 1. april 2021 har indgået en partneraftale med Kassow Robots i Danmark. Kassow Robots tilbyder markedet bredeste produktprogram indenfor kollaborative robotter, også kendt som Cobots.

Vi ser med tilgangen af cobots fra Kassow, at vi hos EGATEC kan tilføre en endnu mere komplet platform til vores i forvejen brede program af pakkemaskiner og end-of-line løsninger, samt intern transport.

Når det er sagt, vil vi hos EGATEC også opfordre vores OEM-kunder, maskinbyggere samt slutkunder til at se nærmere på disse cobots, som i høj grad egner sig til svejsning, maling, dispensering eller håndtering under trange fysiske forhold. For mere info venligst send en mail til vores salgsafdeling – Kontakt salg»

Hos EGATEC i Odense vil der altid være demo robotter til rådighed, så man kan få testet og afprøvet forskellige applikationer og løsninger.

Kassow Robots har siden virksomhedens start i 2014, udviklet en stærk serie af  cobots. Markedet bredeste produktprogram, med 5 stærke og konkurrencedygtige modeller fra payload på 5kg. op til 18kg. og rækkevidder på op til 1,8mtr.

På billedet ses Sales Manager, Dieter Pletscher (th.) og CEO, Kristian Kassow fra Kassow Robots (tv.) og (mf.) CEO, René Kemp Møller i EGATEC A/S

Strong – Fast – Simple

Kassow cobots markedsføres under sloganet :   ”Strong – Fast – Simple” og med god grund, for Kassow´s kollaborative robotter udmærker sig ved at være stærke, hurtige og samtidig en simpel løsning, som derfor hurtigt og enkelt kan integreres i de fleste produktioner.
Derfor er det også EGATEC’s ambition at disse robotter, ikke alene skal indgå i vores egne end-of-line løsninger, men i høj grad også af andre brancher, da robotterne med sine 7-akser har stor fleksibilitet og frihedsgrad.

Fem 7-aksede cobots på række. (fra venstre): KR0810 (850mm rækkevidde/ 10 kg payload, (den nye) KR1018 (1000mm/ 18kg), KR1205 (1200mm/ 5kg), KR1410 (1400mm/ 10kg), KR1805 (1800/ 5kg)

Kassow Robots – en del af denne danske rejse

Hos EGATEC har vi siden 2003 opnået stor erfaring med robotprojekter, både industri udgaver og kollaborative udgaver.

“Vi har i robotterne fra Kassow fundet et fantastisk produkt, som i den grad lever op til EGATEC´s krav om solidt, robust og gennemført design. Samtidig med en utrolig god software platform inkluderets både nem og intuitivt drag-and-drop, der gør det muligt for slutbrugeren at udføre robotprogrammering og ændringer, men også med mulighed for styring via EGATEC´s egen styrings software”

Udtaler René Kemp Møller, CEO i EGATEC A/S

Alle produkter fra EGATEC er designet, konstrueret, samlet og testet i Danmark, og Kassow Robots 7-aksede coboter fra Kassow Robots i København vil blive en del af denne danske rejse, afslutter en glad og tilfreds René Kemp Møller.

Hos Kassow Robots ser man også frem til et godt samarbejde med EGATEC. Dieter Pletscher, Global Sales Manager hos Kassow Robots udtaler således

Vi er stolte over at kunne præsentere EGATEC A/S som vores nye partner i Danmark, hjemmemarkedet for Kassow Robots. EGATEC A/S er kendt for sine intelligente automatiseringsløsninger til alle forskellige slags brancher.”

Udover kollaborative robotter fra Kassow, tilbyder EGATEC industrirobotter og AGV´er fra italienske Comau (Fiat Chrysler). Robotdragter fra tyske RPS, der fås til alle robottyper inkl. cobots og kan specialfremstilles. Robotdragterne fås også i EX-materiale og FDA-materiale, som er godkendt til fødevare applikationer