Se video med Daloon
Se produktbilleder

Mobil bakkedispenser

Til Daloon

Daloon fik leveret en mobil bakkedispenser, da de udvidede deres sortiment med en ny gratin. Bakkedispenseren håndterer 20-30 bakker pr. minut, og den omstiller sig nemt til andre emballagestørrelser. Bakkedispenseren kan desuden tilpasses eksisterende produktionsudstyr ved blot at koble luft og strøm til. Bakkedispenseren er mobil og kan derfor anvendes flere steder i produktionen, og den flyttes nemt til side ved omstilling til anden produktion i linjen.


Problemet

Daloon ønskede en automatiseret løsning til bakkehåndtering, da de udvidede deres produktsortiment med en ny gratin. Løsningen skulle være mobil, så den kunne anvendes andre steder i produktionen. Det betød også, at bakkedispenseren skulle være i stand til at omstille til forskellige emballagetyper og -størrelser.


Løsningen

Løsningen blev en mobil bakkedispenser, der håndterer 20-30 bakker pr. minut. Bakkedispenseren omstilles nemt til forskellige emballagetyper og -størrelser, og den kan desuden anvendes flere steder i produktionen. Under omstilling til anden produktion på samme linje kan bakkedispenseren blot rykkes til side og på plads igen, når omstillingen er komplet.

Bakkedispenseren er konstrueret i et rengøringsvenligt design, som opfylder hygiejnekravene til maskiner i en fødevarerproduktion. Dispenseren har samtidig en god arbejdshøjde.

 Vi du høre mere om, hvordan du kan automatisere din produktion

Så skriv til kontakt@egatec.dk