Se produktbilleder

Stansemaskine

Til Promens Packaging

Udstansningsmaskinen til Promens trimmer intravenøse beholdere (IV). Maskinen kører i døgndrift og håndtere samtidig drop-poserne til videre transport til renrum for efterfølgende montage og pakning.


»Vores samarbejde med Egatec har fungeret rigtig fint under forløbet«

På grund af kravene til stanserammen fralagde den italienske maskinleverandør at påtage sig opgaven. I stedet blev Egatec kontaktet. Egatec konstruerede og fremstillede en løsning, som samtidig kunne integreres i ekstrusionsblæsemaskinen. Med den nye fuldelektriske løsning slap vi også for den potentielle forureningskilde, som det gamle olie-hydrauliksystem udgjorde. Vores samarbejde med Egatec har fungeret rigtig fint under forløbet.

Erik Carsten Pedersen, projektleder

Promens logo

Udfordringen

Promens ønskede en ny og forbedret ekstrusionblæsemaskine med efterfølgende præcis udstandsning og håndtering.


Løsningen

Løsningen blev en udstansningsmaskine, der trimmer de producerede intravenøse beholdere (IV). Udstanseren kører nu i døgndrift og håndterer samtidig drop-poserne til videre transport til renrum for efterfølgende montage og pakning.

Maskinen er en 2 i 1-løsning: Løsningen, der anvendes til udstandsning af overskudsplast fra støbeprocessen af IV beholdere, har efterfølgende plastsvejsning af beholderåbning integreret i maskinen.

Maskinen er bygget med overtryk af steril luft via et hepafilter og er designet til at håndtere emnerne til efterfølgende montage og pakning i renrum via renrumssluse.

Maskinen møder alle de strenge krav til pharma medico-industrien.


Specifikationer

Opgaven blev løst med følgende komponenter:

  • Standsemaskine
  • Håndtering af plastemner
  • Anlæg med hygiejnezone og overtryk

EGATEC A/S

Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV
(+45) 63 15 20 60
kontakt@egatec.dk
CVR: DK27348440

Membership

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Egatec’s populære nyhedsbrev om automations- og robotteknologi.