Se video med Budweg
Se produktbilleder

Pakke- og transportanlæg

Til Budweg Caliper

Anlægget hos Budweg har til formål at pakke et produktmix fra flere pakkestationer til den enkelte kunde. Egatec leverede i projektet hele den fuldautomatiske løsning, inklusiv printere, ergonomiske arbejdspladser, transportører og elstyring.


»Jeg har været meget tilfreds med Egatec igennem hele forløbet «

Jeg har været meget tilfreds med Egatec igennem hele forløbet – fra tilbud til montage og igangsætning. Egatec har været gode til at forstå vores behov og tilpasse løsningerne herefter. De har altid stået til rådighed og hvis nødvendigt har de været på vores matrikel indenfor 10 min. – Her har det naturligvis været en fordel at de kun ligger 5 km. herfra.

Vi har ved tidligere projekter valgt at få dele fremstillet af flere leverandører for så selv at koordinere og samle anlægget. Ved Egatec valgte vi en “turn-key” løsning, hvor Egatec leverede det komplette anlæg. Det har vi været rigtig glade for, det har sparet os meget besvær og vi har igennem hele processen følt os 100% trygge ved Egatec“.

Bertel Ravn, Produktionsteknisk chefBudweg Caliper

Udfordringen

Udfordringen bestod i, at pakkeoperatørerne skulle forsynes med tomme æsker og efterfølgende kunne komme af med de fyldte æsker i deres tempo. Samtidig skulle arbejdspladsen være så ergonomisk indrettet som muligt, og endelig skulle der påsættes label på kasserne med ordre og kundedata.

Hele forløbet skulle være online med det bestående ERP system.


Løsningen

Flere layouts blev foreslået og visualiseret for brugerne, og i samarbejde mellem Budweg og Egatec blev det endelige layout fastlagt.

Leverancen består af 8 pakkeborde som kan justeres i højden efter den enkelte pakkeoperatør. Ved hver enkelt pakkeplads vises den aktuelle ordre med antal og pakkeanvisning, og der er online forbindelse til ERP systemet.

Tomme æsker forsynes fra en æskerejser til de forskellige pakkeborde efter behov.

Efter pakningen sender operatøren de færdigpakkede æsker til slutforpakning på paller til den enkelte kunde.Vi du høre mere om, hvordan du kan automatisere din produktion

Så skriv til kontakt@egatec.dk