TEMPUR: Egatec Pack & Pal

Automatisk pakke og palletings anlæg

Egatec har gennem tidens løb projekteret og leveret flere specielanlæg til TEMPUR. Der er tale om mange forskellige specialmaskiner, som bruges i fremstilling og pakning af madrasser. Anlægget pakker og palleterer færdigproducerede madrasser fuldautomatisk.

Anlægget kan håndtere op til 60 madrasser i timen, dvs. hver madras bliver pakket og palleteret på mindre end 60 sekunder. Palleteringen sker med +/- 4mm nøjagtighed, hvilket sikre bæreevnen når mange tunge madrasser stables oven på hinanden.

Egatec Pack & Pal er omstillingsparat og kan rumme flere forskellige typer samt størrelser madrasser og papkasser

Madras typer: Skum, box, spring, lameller, elevation
Madras Formater: Længde: 2000-2200
Bredde: 700-2200
Højde: 100-350 / 200-450 (et spænd på 250)
Kg: 0-120

For mere information

(+45) 63 15 20 60

Funktionerne i dette anlæg

Indskub af madras:

Indskubberens opgave er at skubbe den færdig monterede madras ind i den åbnede papkasse der ligger klar i folde stationen. Længden af indskubningen er afhængig af madraslængden. Indskub-enheden bruges også som buffer for færdige madrasser.

Folde- og limestation:

Folde stationens opgave er at oprette og rejse kassen således at en madras kan skubbes ind i denne. Når madrassen er placeret i kassen lukkes denne ved hjælp af diverse bevægelser. Inden kassen lukkes helt påføres der lim. Kassen flyttes til 0-punktet ved hjælp af rullebanen. Herfra hentes kassen til palletering af kranen.

Kran:

Kranen er integreret i et anlæg til håndtering af papkasser og paller. Pallekranen er fremstillet af kraftige profiler for at opnå størst mulig stabilitet.

Anlægget kan lave mix paller, hvor forskellige madrasstørrelser og typer kan palleteres efter ønske. Dette kan fx gøres om aftenen/natten, medens produktionen står stille. Anlægget kan designes så det tilpasses kundens eksisterende maskiner.

Modul baseret løsning

Invector Pack & Pal er modulopbygget og kan derfor fleksibelt opbygges og kombineres til enhver produktion efter kundeønsker og behov.
Dvs. at det er kunden der bestemmer hvor fleksibel anlægget skal være.

Hvis kunden tilmed har nogle af komponenterne/maskinerne, så som eksempelvis plastfoliemaskinen, så anvendes de naturligvis dem i opbygningen.

Modulopbygningen giver kunden friheden til selv at bestemme, hvor meget af pakke og palleteringsprocessen, der skal automatiseres. Fx. kan folde/pakkemaskinen fødes manuelt med en pap-kasse, hvorefter sengen automatisk pakkes, og den færdige papkasse køres ud til palletering. Maskinen kan ligeledes bygges op, så den tager pap-kasserne direkte fra pallen der kommer fra leverandøren.

Omstillingen mellem de forskellige størrelser sker automatisk uden produktionstab.

EGATEC A/S

Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV
(+45) 63 15 20 60
kontakt@egatec.dk
CVR: DK27348440

Membership

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Egatec’s populære nyhedsbrev om automations- og robotteknologi.