Se video om kartonåbner
Se produktbilleder

Kartonåbner

Til Rynkeby

Kartonåbneren til Rynkeby forbedrede arbejdsgangen for udslåning af fejlbehæftede juicekartoner. Kartonåbneren er en mobil løsning, der kan rykkes rundt i produktionen efter behov. Den er nem at betjene og har en kapacitet på 3 sekunder for 2 juicekartoner. Maskinen er selvfølgelig designet til at imødekomme de høje krav til hygiejne i fødevarerproduktion.


»Egatec er glimrende som samarbejdspartner«

Egatec kører en god projektstruktur og er glimrende som samarbejdspartner. Selvom kartonåbneren skulle håndtere de lidt uhåndterbare juicekartoner, fik de konstrueret en rigtig fin løsning, som kan minimere arbejdsskaderne ved udslåning af juicekartoner.

Søren Jørgensen, projektingeniør

kunde-Rynkeby

Udfordringen

Juicegiganten Rynkeby Foods ønskede at øge medarbejdernes trivsel ved at minimere arbejdsskaderne ved udslåning af fejlbehæftede juicekartoner.


Løsningen

Løsningen blev en mobil kartonåbner, som presser fejlbehæftede juicekartoner. Maskinen er designet til at håndtere uhåndterbare emballager i forskellige størrelser uden at justere maskinen. Maskinen er desuden både kompakt og mobil, så den kan flyttes af den enkelte operatør og bruges andre steder i produktionen. Kapaciteten er 3 sekunder for to store juicekartoner.

Løsningen er udformet i et fødevarerdesign, som hurtigt rengøres ved højtryksspuling. Al mekanik, sikkerhedsanordninger og el er godkendt til fødevarerkontakt og vådt miljø.

Indbyggede lysgitre og rustfri lufcylindre for klemsikringer giver god sikkerhed ved den manuelt betjente maskine.

Maskinen er CE-mærket og risikovurderet, og der er udfærdiget en brugervejledning til operatørerne.


Specifikationer

Maskinen blev udfærdiget med følgende specifikationer:

  • Kartonåbner
  • Syrefast stål-opbygning
  • Styring med brugervenligt interface


Vi du høre mere om, hvordan du kan automatisere din produktion

Så skriv til kontakt@egatec.dk