Se produktbilleder

Doseringsanlæg

Til Rounlunds Breaking

Roulunds Breaking fik et nyt doseringsanlæg til dosering af pulver til bremsebelægninger. Maskinen er integreret i den eksisterende produktionslinje og kører hver dag med en optimeret hastighed på grund af den hurtige omstillings- og rengøringstid. Maskinen kan nemt rengøres ved at køre den fra hinanden og dermed skille den ad.


»Maskinen fra Egatec kørte fra dag et uden problemer«

Maskinen fra Egatec kørte fra dag et uden problemer. Det er meget sjældent at vi oplever dette, når vi arbejder med så komplekse processer. Desuden vil vi gerne fremhæve Egatecs evne til at samarbejde med os om ideér og erfaringer. Projektleder Tommy Pedersen fra Egatec har været utrolig lydhør overfor operatørernes input, og det er lykkedes for ham at få designet en brugervenlig maskine.

Henning Dahl Rasmussen, produktionschef

Roulunds logo

Udfordringen

Roulunds Braking, som producerer bremsebelægningsprodukter, havde problemer med deres gamle maskine til dosering af pulver til bremsebelægninger. Den gamle maskine var slidt og krævede efterhånden en del service. Samtidig var den tidskrævende at få rengjort manuelt ved produktionsskift, da medarbejderne skulle stå på en platform og rengøre den oppefra.


Løsningen

Løsningen blev et brugervenligt og rengøringsvenligt doseringsanlæg, som sikrer produktets kvalitet.

Det færdige anlæg er en ny maskine, som kan skilles ad og rengøres nedefra ved at skubbe delene fra hinanden. Det rengøringsvenlige design gør det nemt og hurtigt for personalet at omstille produktionen og få alle rester af belægningspulver ud af maskinen. Dette giver også en øget kvalitetssikring af produkterne.


Specifikationer

Opgaven blev løst med følgende komponenter:

  • Maskine til dosering af pulver for bremsebelægninger


Vi du høre mere om, hvordan du kan automatisere din produktion

Så skriv til kontakt@egatec.dk