Automatiserede Specialløsninger

Siden 2003 har vi leveret godt 300 specialløsninger til vores kunder, og aldrig har vi opgivet et projekt.

Vi lægger stort vægt på tillid og fairness i relationen til vores kunder, og vælger du os som samarbejdspartner, garanterer vi gennemsigtighed og en kontinuerlig dialog.

Vi er med hele vejen

Vi er din partner når det handler om udvikling af produktionsløsninger og optimering af processer. Alle vores løsninger udarbejdes i tæt samarbejde og vi er med i hele processen – fra projektstyring og konstruktion til udvikling og implementering samt service.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig Egatec’s populære nyhedsbrev om automations- og robotteknologi.

Vil du vide mere?

Kontakt Jakob Lyskjær

T: +45 20 18 41 92  M: jal@egatec.dk

Fra simple til komplette turn-key løsninger

Vi har leveret løsninger – alt fra enkelte maskiner til turn-key løsninger – baseret på automation og robotteknologi  til mange forskellige brancher såsom fødevare-, medico- og metalindustrien. De vigtigste elementer i vores løsninger er, at de er med til at reducere produktionsomkostninger, øge kapaciteten og forbedre arbejdsmiljøet hos kunden. Vi har udviklet kundespecifikke løsninger – alt fra simple anlæg til komplette produktionslinjer.

KUNDECASES FRA INDUSTRIEN
Få mere at vide om, hvordan Egatec har hjulpet små, mellemstore og store virksomheder med automatisering og robotløsninger.

Made in Denmark

Alle vores maskiner er MADE IN DENMARK, hvilket betyder at alt bliver designet, konstrueret, produceret og testet herhjemme.

Vi har egen montage- og testhal, hvor vores løsninger bliver opstillet og gennemtestet med kunderne, inden de bliver opstillet og implementeret i kundens virksomhed. Dette sikrer at vores løsninger opfylder kravene med hensyn til ydelse, hastighed, nem service og vedligehold, stabilitet, nøjagtighed og ikke mindst pris.

Made in Denmark - Egatec

Står du med en produktionsudfordring?

Så lad os tage en snak! Vi vil gerne være behjælpelige med at finde en løsning, der kan automatisere og effektivisere din produktion.

 (+45) 63 15 20 60

Vi du høre mere om, hvordan du kan automatisere din produktion

Så skriv til kontakt@egatec.dk