AUTOMATISEREDE SPECIALLØSNINGER


Siden 2003 har vi leveret godt 300 specialløsninger til vores kunder, og aldrig har vi opgivet et projekt.

Vi lægger stort vægt på tillid og fairness i relationen til vores kunder, og vælger du os som samarbejdspartner, garanterer vi gennemsigtighed og en kontinuerlig dialog.

Fra simple til komplette turn-key løsninger

Vi har leveret løsninger – alt fra enkelte maskiner til turn-key løsninger – baseret på automation og robotteknologi  til mange forskellige brancher såsom fødevare-, medico- og metalindustrien. De vigtigste elementer i vores løsninger er, at de er med til at reducere produktionsomkostninger, øge kapaciteten og forbedre arbejdsmiljøet hos kunden. Vi har udviklet kundespecifikke løsninger – alt fra simple anlæg til komplette produktionslinjer.

Made in Denmark

Alle vores maskiner er MADE IN DENMARK, hvilket betyder at alt bliver designet, konstrueret, produceret og testet herhjemme.

Vi har egen montage- og testhal, hvor vores løsninger bliver opstillet og gennemtestet med kunderne, inden de bliver opstillet og implementeret i kundens virksomhed. Dette sikrer at vores løsninger opfylder kravene med hensyn til ydelse, hastighed, nem service og vedligehold, stabilitet, nøjagtighed og ikke mindst pris.

Made in Denmark - Egatec
Vi er med hele vejen

Vi er din partner når det handler om udvikling af produktionsløsninger og optimering af processer. Alle vores løsninger udarbejdes i tæt samarbejde og vi er med i hele processen – fra projektstyring og konstruktion til udvikling og implementering samt service.


Står du med en produktionsudfordring?

Så lad os tage en snak! Vi vil gerne være behjælpelige med at finde en løsning, der kan automatisere og effektivisere din produktion. Ring til Mads Nychel på 61 61 10 66Kontakt Mads Nychel og få en snak om, hvordan du kan automatisere din produktion

Ring på 61 61 10 66 eller skriv til man@egatec.dk