Vi søger en Export Manager

Egatec A/S står overfor en ambitiøs vækstplan. Hovedpunkterne i strategien er salg af standardprodukter og turnkey løsninger til end-of-line, hvor en væsentlig afsætning forventes på eksportmarkederne. Herudover anlæg indeholdende robotter. Egatec er eksklusiv forhandler af Comau robotter i Danmark, Norge og på Island. Så hvis du vil være med i en spændende branche, præget af udvikling og vækst har vi den helt rigtige stilling.

I bestræbelserne for at opnå fast fodfæste på eksportmarkederne søges en Eksportchef, der hovedsageligt skal varetage følgende:

  • Tilsikre performance af vores 15 nye forhandlere i 13 lande samt udbygge forhandlernetværket til andre lande
  • Varetage salg og markedsføring af vores seneste tiltag; COMAU-robotter i Danmark, Norge og Island.
  • Ansvarlig for vores markedsføringsmæssige tiltag, herunder personaleansvar for vores marketingsafdeling.
  • Indgå i tæt dialog med vores tekniske afdeling omkring tilbud af løsninger og overdragelse ved kontrakt
  • Deltagelse i messer og forestå opsøgende salgsaktiviteter

Den ideelle kandidat kunne være kendetegnet ved:  

  • Brænder for salg og har en kommerciel indstilling. Tung salgsmæssig erfaring (gerne internationalt), evt. kombineret med en teknisk baggrund (ingeniør el.lign.). Erfaring med projektsalg er en fordel.
  • Bosiddende i nærheden af Odense med daglige gang på kontoret i Odense.
  • Personligt er kandidaten karakteriseret ved et stort drive, selvstændig, påholdende og stærk kommunikativ. Kandidaten er resultatorienteret og motiveres ved at opnåelse af mål.

Du tilbydes en spændende og udfordrende lederstilling i en virksomhed hvor vækst og udvikling er målsætningen. Herudover gode løn- og ansættelsesvilkår.

Du vil få reference til den administrerende direktør og vil ligeledes blive en del af ledelsesteamet for virksomheden, som i øvrigt består af de øvrige chefer for områderne: styring, konstruktion, økonomi og værksted/montage.

Spørgsmål og/eller ansøgning sendes til: Mads Nychel – 6161 1066 / man@egatec.dk senest 15.december 2016

EGATEC A/S er et automationshus etableret i 2003. Navnet står for Ensidigt Gentaget Arbejde – TEC for teknologi. Og vores mission er netop at eliminere – eller reducere – ensidet gentaget arbejde igennem automatisering, samtidigt med at vi forbedrer kundens konkurrencedygtighed. Se mere på www.egatec.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.