Vi søger en programmør til robotprojekter

Vi søger en dygtig automationstekniker, der har lyst til at arbejde med udvikling af software til vores robotter og selvkørende AGV/AMR løsninger, samt PLC – servosystemer til vores egne high-performance maskiner.

EGATEC A/S er eksklusiv forhandler af Comau robotter, og du vil derfor bliver uddannet indenfor Comau’s produktprogram af industrirobotter herunder Agile AMR/ AGV systemer.

EGATEC A/S står overfor en ambitiøs vækstplan. Hovedpunkterne i strategien er salg af standardprodukter og/ eller turnkey løsninger til end-of-line segmentet, med stigende afsætning på eksportmarkederne. Herudover komplette løsninger til vores kunder, der indeholder vores maskiner, robotter og AMR/AGV systemer. Du vil som programmør i Egatec få ansvar for gennemførsel af projekter, både selvstændigt og/eller i samarbejde med dine kollegaer.

Har du:
• erfaring fra automationsbranchen, med programmering af robotter, selvkørende AMR/AGV systemer, PLCservosystemer, gerne B&R og/eller Siemens
• lyst til at udføre styringsprojekter til robotter og maskiner med høje performancekrav, servoteknik, dataudveksling osv.
• god til at kommunikere, både på skrift og i tale
• er struktureret samt stærk i planlægning og projektledelse

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job, hvor hverdagen handler om udvikling af software, automationsteknik/ løsninger og muligheder. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor fokus, udover teknik, er på et godt arbejdsmiljø, hvor du vil møde gensidig respekt, samt engagerede og dygtige kollegaer.

Opslaget er ikke mere aktiv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.