Vi søger en Automationstekniker

Til robot- og automationsprojekter

Har du lyst til at arbejde med udvikling af software til robotter og selvkørende AGV/AMR løsninger, PLC – servosystemer, HMI osv. så søger vi lige nu en tekniker til en fast stilling.

EGATEC A/S er eksklusiv forhandler af Comau robotter, og du vil derfor bliver uddannet indenfor Comau´s produktprogram af industrirobotter herunder Agile AMR/AGV systemer.

EGATEC A/S står overfor en ambitiøs vækstplan. Hovedpunkterne i strategien er salg af standardprodukter og/eller turnkey løsninger til end-of-line segmentet, med stigende afsætning på eksportmarkederne. Herudover komplette løsninger til vores kunder, indeholdende vores maskiner, robotter og AMR/AGV systemer.

Du vil som programmør i Egatec få ansvar for gennemførsel af projekter, både selvstændigt og/eller i samarbejde med dine kollegaer.

Har du:

– erfaring fra automationsbranchen, med programmering af robotter, selvkørende AMR/AGV systemer, PLC- servosystemer, gerne B&R og/eller Siemens

– lyst til at udføre styringsprojekter til robotter og maskiner med høje performance krav, servoteknik, dataudveksling osv.

– god til at kommunikere, både på skrift og i tale 

– er struktureret, samt stærk i planlægning og projektledelse 

Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job, hvor hverdagen handler om udvikling af software, automationsteknik/løsninger og muligheder. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor fokus, udover teknik, er på et godt arbejdsmiljø, hvor du vil møde gensidig respekt, samt engagerede og dygtige kollegaer.

Ansøgningsfrist: ultimo okt. 2019. Samtaler afholdes løbende

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, kontakt Lars Hansen på mail lh@egatec.dk

Ansøgninger modtages på ovennævnte mail eller sendes til:
EGATEC A/S, Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.