Styringsmedarbejder søges

EGATEC A/S søger software medarbejdere til vores Engineering afdeling i Odense, med en nysgerrig og udfordrende indgangsvinkel til programmeringsopgaverne.

Din baggrund kan være automationsteknolog, robot- eller softwareingeniør, softwareudvikler, programmør, maskinmester. Gerne med kendskab til B&R, Beckhoff eller Siemens, samt PLC, Servo og Vision.

Måske er du nyuddannet eller har flere års erfaring? Behersker du et eller flere fremmedsprog, er det klart en fordel, da vi har kunder og leverandører i hele verden.

EGATEC A/S er en virksomhed, som siden 2003 med succes har leveret mere end 400 løsninger og projekter i ind & udland. Projekter der typisk integrere maskiner, robotter, automation & vision.

Med et øget fokus på internationale projekter, oplever vi stor vækst på vores markeder indenfor pakkemaskiner & End-of-line løsninger. Enten som enkeltmaskiner eller som hele Turnkey anlæg indenfor flere spændende brancher i hele verden.

 

Der kan være flere indgangsvinkler og flere karriere veje ind hos EGATEC A/S. For den rutinerede ansøger vil man få mulighed for at arbejde med udfordrende programmeringsopgaver af større projekter i ind- & udland. For den nyuddannede ansøger, vil vi sørge for et solidt introforløb, bl.a. har vi mulighed for at sammensætte ”trainee-forløb” i virksomheden – så man kommer rundt om både robot, udvikling, programmering, og test opgaver.

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet blive:

  • Programmering af PLC- og servosystemer, primært i B&R, Beckhoff og Siemens.
  • Håndtering og programmering samt simulering af robotter f.eks. COMAU og Kassow robotter.
  • Indkøring, test og aflevering af anlæg samt efterfølgende support ved vores kunder.
  • Håndtering af diverse underleverandører, tavler, montage og komponenter
  • Programmering, integration af løsninger for overordnet dataudveksling.
  • Udarbejdelse af dokumentation og manualer.

 

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job, hvor hverdagen handler om udvikling af software, teknik, løsninger og muligheder. Vi tilbyder og forventer en åben & uformel stemning, et godt arbejdsklima og fleksible arbejdsforhold, som vi sammen er ansvarlige for. Til dette ønsker vi, at DU kommer med godt humør og en god indstilling til at gøre en forskel for dine kollegaer & EGATEC’s kunder.
Godt kendskab til relevante IT-værktøjer samt Office-pakken forventes.

Vi opfordrer dig til at søge job hos EGATEC, hvis du syntes ovenstående lyder spændende. Uanset om du er ingeniør, programmør eller softwareudvikler, vægter vi din indsats i de daglige løsninger af opgaverne og din indstilling til dine kollegaer højest.

Send din ansøgning & CV til kontakt@egatec.dk allerede i dag – Samtaler afholdes løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til vores CTO, Tommy Tjørnelund Pedersen (+45 6161 1068) eller vores CEO, René Kemp Møller (+45 2635 1752)