Studiejob som mødebooker

Har du gå-på-mod, er du vedholdende og har du lyst og kompetencer til et studiejob som mødebooker? Vil du gerne opleve automations-bølgen på nærmest hånd? – og har du interesse for robotter og teknik? Så er du nok den rette til en stilling som mødebooker hos Egatec A/S.

 

Jobbet  

Som mødebooker vil dine arbejdsopgaver indeholde salg og mødebookning.

Du arbejder med opsøgende salg indenfor teknisk B-t-B salg til store og små virksomheder. Jobbet handler om at booke møder for vores automationseksperter. Opgaven er ikke at sælge produkterne, men at sælge ideen om at det giver mening for kunden, at have et møde med vores eksperter. Du booker møde på baggrund af kold canvas, opfølgninger på tidligere samarbejde og øvrige leads. Kundeemnerne definerer vi.

Du får indledningsvis en introduktion til Egatec A/S og vores værdier. Du får en grundig og målrettet gennemgang af vores produkter og besigtigelse af tidligere leverede projekter, for at sikre du er klædt godt på. Vi forbereder sammen et grundmanuskript inden dit første opkald. Du får efterfølgende løbende træning og sparring for at tilsikre bedst muligt resultat.

Vores produkter er automationsløsninger og robotter, med fokus på pakke- og palleteringsløsninger. Branchekendskab er et plus men ikke nødvendigt.

Vedholdende og professionel mødebooker  

Du er den rigtige kandidat til vores team, hvis du kan svare ja til følgende:

  • Jeg har lyst og kompetencer til at arbejde med mødebooking
  • Jeg kan tale med alle typer mennesker
  • Jeg er professionel og kompetent i dialog med kunder
  • Jeg er positiv og vedholdende i mit arbejde og lader mig ikke slå ud af et nej
  • Jeg har interesse for robotter, teknik og maskiner
  • Jeg taler og skriver flydende dansk

Hvis du har erfaring med mødebooking og er vant til at arbejde i et CRM-system, er det et plus.

Vi tilbyder  

Et studiejob på ca. 10 timer om ugen hvor du arbejder fra vores kontor i Odense. Vi tilbyder en timeløn på 140 kr. Du har selv indflydelse på, hvornår du gerne vil arbejde inden for 8-16.

Du refererer til direktøren.

Spørgsmål  

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte direktør Mads Nychel, på mail: man@egatec.dk eller telefon 6161 1066.

Ansøgningsfrist: 25. april 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.