Stort Odense-gartneri vælger Egatec som leverandør af fuldautomatisk pakke- og palleteringsanlæg

Egatec har indgået aftale med gartneriet Rosborg om levering af automatisk pakke- og palleteringslinje til krydderurter.

Gartneriet Rosborg i Bellinge ved Odense dyrker potteplanter og krydderurter. Nedpakningen foregår i dag manuelt. Ved hjælp af automation ønsker man at opnå bedre arbejdsmiljø, højere produktivitet og en økonomisk besparelse.

Direktør ved Egatec, Mads Nychel fortæller om ordren:
”Det er et strategisk skridt mod gartnerisegmentet, hvor processerne i dag stadig er præget af manuelt arbejde. Alt tyder på, at de såkaldte PSO afgifter bliver afskaffet og dermed vil det være attraktivt at investere i Danmark og i automationsteknologien, som vil være med til at forbedre konkurrenceevnen i gartneribranchen. Det er et marked, hvor vi ser et stort potentiale i.”

Løsningen består af et pakkeområde, som ved hjælp af 2 kasserejsere skal pakke krydderurter i potter, der er arrangeret i plastbakker, ned i kasser. De 2 pakkelinjer er forsynet med en toplukker, hvor de fyldte kasser køres gennem og videre i EGApicker, hvor der foretages palletering iht. det valgte mønster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.