Stor interesse for Automationsdagen i Odense

Der var fuldt hus, da Egatec afholdte Automationsdag den 11. marts, hvor deltagerne blev præsenteret for forskellige automationsløsninger og hørte foredrag om hvordan teknologien kommer til at udvikle sig i de kommende år.

På Automationsdagen kunne deltagere møde forskellige udstillere fra branchen, der stod klar med en demonstration af deres produkter. Også udstillere melder om stor tilfredshed på dagen.

Arrangementet der blev afholdt på adressen hos Egatec i Odense, havde fokus på fremtidens automatisering og robotteknologi. Dagen bød på fremvisning og demonstration af Egatec´s robotløsninger inden for pakke og palletering, nemlig de velkendte standardiserede maskiner pakkerobotten EGApacker og palleteringsrobotten EGApicker samt Egatec´s netop lancerede produkter – toplukkeren EGAsealer og kasseelevatoren EGAliften – der også kunne ses i drift.

Ved at udvide vores produktsortiment, understøtter det vores strategi om at være totalleverandør af automations- og robotløsninger til end-of-line. Og vi vil gerne styrke denne position yderligere. Det unikke ved vores produkter er, at de alle er udviklet, designet og produceret i Danmark. Vi tilbyder kundetilpassede standard pakke og palleteringsrobotter, med det formål at forbedre konkurrenceevnen og skabe bedre arbejdsmiljøer hos vores kunder.” Ordene kommer fra Mads Nychel, direktør i Egatec.

Dagens oplæg vakte også stor interesse, der blev holdt af Kurt Niels fra Robotcentret, Teknologisk Institut, som fortalte om de muligheder og udfordringer inden for teknologien.

Mads Nychel var meget positiv over det store fremmøde. ”Der har været et godt flow af besøgende hele tiden og vi har fået mulighed til at få en snak med alle. Det var dejligt at se så mange interesserede, ikke mindst i vores automationsløsninger men også interessen for robotteknologi. Det er helt klart vejen frem for mange produktionsvirksomheder. Vi ser frem til at gentage successen igen til næste år, hvor vi planlægger at udvide arrangementet med endnu flere udstillere.”

DSD_6686-LRDSD_6688-LRDSD_6727-LRDSD_6720-LRDSD_6677-LRDSD_6531-LR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.