Opkøb styrker Egatec´s vækststrategi

IMG_6434

Gunnar Hansen, Mads Nychel og Lars Märcher Sandig

Den 13.maj blev en aftale underskrevet om overtagelse af A-One Packaging ApS. Opkøbet er en del af den vækststrategi, der skal styrke Egatec´s position inden for end-of-line produkter og skal være med til at skubbe eksporten i gang.

”Med opkøbet opruster vi kraftigt inden for automationsløsninger til end-of-line. A-One Packaging har en lang række forskellige pakkemaskiner til fødevareindustrien som passer meget godt ind i vores produktportefølje og gør at vi kan tilbyde vores kunder endnu flere kvalitetsløsninger. Samtidigt er denne nye aftale med til at give Egatec et boost i eksportfremstødet”, udtaler Mads Nychel, adm. direktør i Egatec.

Med et slag har Egatec også fået 14 forhandlere i 13 lande. Den internationale tilstedeværelse giver Egatec et forspring i eksportstrategien. Mads Nychel fortsætter ”Vi har en strategi om at tredoble vores omsætning de næste 5 år og dette er helt klart det første skridt mod at opbygge en stærkere position inden for automation både herhjemme og internationalt.”

A-One Packaging har siden 2009 leveret attraktive end-of-line løsninger til fødevarebranchen, der bl.a. pakker alt fra frugt og grøntsager til kød og brød. Med forhandlere rundt i hele verden, har virksomheden oplevet stor efterspørgsel efter pakkemaskiner. Og det er nemlig vækst, virksomheden gerne vil bygge videre på.

IMG_6439


”Vi er meget glade for at A-One Packaging bliver en del af Egatec. Egatec har et godt omdømme i branchen og vi mener, at de har de rette ressourcer, der skal til for at videreudvikle så vores kunder fortsat får fremtidssikrede kvalitetsløsninger”,
fortæller Gunnar Hansen, stifter af A-One Packaging ApS, der er beliggende i Svenborg.

 

A-One Packaging bliver fra starten en integreret del af Egatec, hvor alle aktiviteter bliver samlet på den samme matrikel, nemlig på Egatec´s adresse i Odense. Virksomheden vil fremover samle alle løsninger til end-of-line under samme selskab med et nyt navn – Egatec Packaging International. De andre aktiviteter såsom udvikling og levering af specialløsninger vil fortsætte under Egatec A/S.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.