Mød Vivi – hun arbejder med et AGV projekt hos Egatec

Vivi studerer diplomingeniør i maskinteknik på SDU og skal i sit afgangsprojekt hos Egatec udvikle et modul til håndtering af paller for Agile – en AGV (Automated Guided Vehicle)

  • Jeg hedder Vivi, jeg er 28 år gammel og jeg bor i Odense.
    Til dagligt læser jeg diplomingeniør i maskinteknik dvs. dem der tegner og designer maskinerne
  • Jeg er i gang med mit afgangsprojekt på sidste semester, og det skriver jeg i samarbejde med Egatec som laver produktionsmaskiner og har fokus på “end of line” løsninger.
  • Jeg skriver ved Egatec fordi de har fingeren på pulsen. De er der hvor udviklingen sker og de er selv med til at skabe den.
  • Egatec er forhandler af Comau som har udviklet denne her AGV, som skal indgå i mit afgangsprojekt. Den skal stå for transporten af pallerne og så skal jeg bygge den her maskine der skal være ovenpå som skal håndtere palletransporten.
  • Det er altså et aktuelt projekt de har fundet til mig og ikke bare en ide de selv har fundet på. Det er helt klart med til at fremme lysten til at finde på en god og brugbar løsning. Og så er der måske også et job til en bagefter.
  • Det er ikke nogen hemmelighed at der er mange mænd i branchen. Men det har ikke afholdt mig fra at lave lige præcis det jeg godt kan lide. Så kvinder, gør lige præcis det I har lyst til – det gør jeg!

Læs mere om Agile1500 her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.