Mechanical Engineer (konstruktør/projektleder)

EGATEC A/S søger medarbejdere til vores Engineering afdeling, med mekanisk indgangsvinkel.

EGATEC A/S er en virksomhed som siden 2003 med succes, har leveret mere end 400 løsninger og projekter i ind & udland. – projekter der typisk integrere maskiner, robotter, automation & vision.
Med et øget fokus på internationale projekter oplever vi stor vækst på vores eksportmarkeder indenfor pakkemaskiner & end-of-line løsninger. Enten som enkeltmaskiner eller som hele Turn-Key anlæg indenfor flere spændende brancher.

Din baggrund kan være maskiningeniør, produktions teknolog, maskinmester eller lignende. Nyuddannet eller med flere års erfaring.
Vigtigt for os er, at du trives med afvekslende tværfaglige opgaver, du kan se dig arbejde med udvikling og konstruktion af maskiner og automationsanlæg, samt projektledelse.
Du skal kunne arbejde både selvstændigt og i teams med vores nuværende medarbejdere i vores Engineering afdeling som pt. består af 20 ansatte.

  • Der kan være flere indgangsvinkler og flere karriere veje ind hos EGATEC A/S.For den rutinerede ansøger vil man få mulighed for at arbejde med udfordrende konstruktionsopgaver, og/eller projektledelse af større projekter i ind- & udland.For den nyuddannede ansøger vil vi sørge for et solidt introforløb, bl.a. har vi mulighed for at sammensætte ”trainee – forløb” i virksomheden – så man kommer rundt om udviklings-, konstruktions-, test-, projektledelses- og salgsopgaver.
  • Godt kendskab til relevante IT-værktøjer forventes, vi benytter Solid Works, og Inventor som CAD-software (3D) samt Office – pakken.
  • Vi tilbyder spændende og afvekslende opgaver, samtidig vil du få branchens bedste og mest engagerede kolleger, i en virksomhed med internationale vækstambitioner. – Kan du et eller flere fremmedsprog er det klart en fordel. Da vi har kunder og leverandører i hele verden.
  • Vi tilbyder og forventer en åben & uformel stemning, et godt arbejdsklima, fleksible arbejdsforhold – som vi sammen er ansvarlige for. – Til dette ønsker vi, at DU kommer med godt humør og en god indstilling til, at gøre en forskel for dine kollegaer samt EGATEC’s kunder.
  • Vi opfordrer derfor dig til at søge job hos os, hvis du syntes ovenstående lyder spændende. Uanset om du er ingeniør, tekniker, eller maskinmester, vægter vi din indsats & indstilling i de daglige løsninger af opgaverne, til dine kollegaer samt EGATEC’s samarbejdspartnere højest.

Yderligere information

Send din ansøgning & CV på kontakt@egatec.dk allerede i dag – Samtaler afholdes løbende.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til:

CTO, Tommy Tjørnelund Pedersen (+45 6161 1068)

CEO René Kemp Møller (+45 2635 1752)