Maskinkonstruktører/Projektledere

EGATEC A/S søger Maskinkonstruktører/Projektledere til vores engineering-afdeling i Odense.
Brænder du for maskinkonstruktion, projektledelse og projektafvikling så er det dig vi søger!
Vi søger en erfaren profil med baggrund inden for maskinteknik, produktions­teknologi, mekanisk design eller et lignende område, eller en nyuddannet profil med relevant erfaring.

Om EGATEC A/S: Vi er specialiseret i end-of-line løsninger og automationsprojekter, EGATEC A/S tilbyder spændende muligheder inden for design og projektplanlægning. Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø med internationale udfordringer.

Hvem leder vi efter: Vi søger en profil med flere års erfaring, der kan arbejde selvstændigt og i teams, eller en nyuddannet med relevant erfaring. Det er vigtigt med færdigheder i CAD-software (SolidWorks, Inventor) og IT-værktøjer. Kendskab til flere sprog er en fordel, da vi betjener en global kundekreds.

Dine ansvarsområder:

  • Bidrage til løsninger inden for end-of-line og automationsprojekter
  • Deltag i design og projektplanlægning
  • Arbejder selvstændigt og i teams
  • Anvend CAD-software (SolidWorks, Inventor) og IT-værktøjer
  • Konstruktiv og løsningsorienterede kommunikation med vores globale kunder og partnere.

Vores værdier: Vi sætter pris på dedikation og en positiv indstilling over for kolleger og samarbejdspartnere i daglige opgaveløsninger.

Hvorfor vælge os: Hvis du brænder for at gøre en forskel i en dynamisk virksomhed, så søg job hos os i dag. Uanset om du er ingeniør, tekniker eller maskinmester, så vil vi værdsætte din ekspertise, indsats og positive indstilling. Bliv en del af EGATEC og arbejd sammen med nogle af branchens bedste og mest dedikerede kolleger, mens vi skaber fremtidens løsninger for EGATEC og vores kunder.

Send din ansøgning & CV på kontakt@egatec.dk allerede i dag! – Samtaler afholdes løbende. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til Head of Mechanical Engineering
Jacob Stevnhoved (+45) 6161 1065