Industrirobotten giver op!

Lokalt samarbejde tilsikrer bedre arbejdsmiljø og konkurrenceevne.

Den fynske automationsvirksomhed Egatec A/S skal levere en portalrobot til palletering af teleskopprofiler til Ib Andresen Industri A/S i Langeskov.

Ifølge den administrerende direktør i Egatec A/S, Mads Nychel, blev Egatec valgt på grund af den fleksibilitet og brugervenlighed som portalrobotten har. Kravet var, at robotten skulle kunne håndtere emner ned i pallerammer. Det var noget en 6 akset industrirobot ikke kunne håndtere.

”EGApicker kan klare den opgave langt bedre. Den leveres som standard som en 4-akset portalrobot, der er yderst fleksibel og kan konfigureres efter behov. Robotten forbedrer arbejdsmiljøet ved Ib Andresen Industri og samtidigt styrker konkurrenceevnen.”

Egatec A/S har mange års erfaring inden for automations- og robotløsninger til pakning og palletering. Derfor har man også udviklet en modulopbygget palleteringsrobot, der kan klare alt det hårde arbejde og uhensigtsmæssige løft. Dette resulterer i et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø, men investeringen i sådan en produktionsoptimering reducerer produktionsomkostninger og dermed øger konkurrenceevnen.

Leverancen består af en automatisk palleteringsrobot og et pallemagasin, der skal løfte en vis antal teleskopprofiler ad gangen og pakke dem ned i pallerammer. Løsningen leveres efter sommer.

Palleteringsrobot EGApickerPalleteringsrobot EGApicker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.