Se produktbilleder

Fiberlasersvejsermaskine

Til Micro Matic

Det fuldautomatiske fibersvejseanlæg til Micro Matic var et af de første i Danmark. Anlægget optimerede produktionen og fjernede dårlige arbejdsstillinger hos Micro Matic.  I løsningen var der fokus på høj sikkerhed, og anlægget betød en væsentlig forbedring af både arbejdsmiljø og kapacitet for MicroMatic.


»Med det nye anlæg har Micro Matic taget et teknologisk kvantespring«

Med det nye anlæg har Micro Matic taget et teknologisk kvantespring, som giver os en hurtigere og mere effektiv produktion. Nu bliver alle produkter automatisk kontrolleret for tæthed, rethed og at huller og låseplader er placeret, hvor de skal være, hvilket gør, at vi kan levere den bedste kvalitet på markedet.

Benny Pedersen, fabrikschef

kunde-Micro-Matic

Udfordringen

Micro Matic ønskede at optimere produktionen med en øget kapacitet. Samtidig var det vigtigt, at de dårlige arbejdsstillinger blev elimineret i produktionen.


Løsningen

Løsningen blev et fleksibelt fiberlasersvejseranlæg med høj kapacitet. Anlægget producerer et emne på under 5 sekunder i en høj og ensartet kvalitet. Via en fuldautomatisk formatindstilling håndterer anlægget 200–1200 forskellige emner i samme længde. Processerne i anlægget er cirkulærfødning af påsvejsningsemner, fibersvejsning, tilskæring af færdige emner, læktest og efterfølgende sortering og palletering.


Specifikationer

Opgaven blev løst med følgende komponenter:

  • Fiberlasersvejseanlæg


Vi du høre mere om, hvordan du kan automatisere din produktion

Så skriv til kontakt@egatec.dk