Se produktbilleder

Maskine til seperation af osteskiver

Til Arla Foods Kruså Mejeri

Maskinen til seperation af osteskiver hos Arla Foods Kruså Mejeri automatiserede en proces, der ellers foregik ved manuel håndtering. Maskinen til Arla håndterer osteskiver i høj hastighed, og den er desuden nem at demontere uden brug af værktøj for at sikre en effektiv rengøring af maskindelene.


Udfordringen

Arla Kruså ønskede en maskine til seperation af osteskiver i forbindelse med produktionen af salattern. Osteskiverne kræver nænsom håndtering, og processen havde derfor hidtil foregået manuelt. For at forbedre arbejdsmiljøet og øge kapaciteten i produktionen efterspurgte Arla  en maskine, som kunne automatisere processen.


Løsningen

Løsningen blev en maskine, der håndterer de skrøbelige osteskiver ved hjælp af avanceret servoteknik og mekanisk styring.  Samtidig er maskinen nem at rengøre.

Maskinen er designet til at håndtere skrøbelige osteskiver og samtidig køre ved høj hastighed, inden den efterfølgende pakkelinje pakker osten. Maskinen sparer fremover medarbejderne for ensidigt og slidsomt arbejde, fordi de ikke længere skal dele osten og lægge osteskiverne manuelt op på pakkebåndet.


Specifikationer

Maskinen er lavet af

  • Rustfrie og syrefaste komponenter
  • Fødevaregodkendte plastmaterialer for at leve op til kravene om den daglige rengøring med højtryksrenser og rensemidler


Vi du høre mere om, hvordan du kan automatisere din produktion

Så skriv til kontakt@egatec.dk