EGATEC modtager altid uopfordrede ansøgninger

Hos EGATEC A/S modtager vi altid uopfordrede ansøgninger. Hvis du er ingeniør, maskinteknikere, maskiningeniør, maskinmester, automekanikere og lignende modtager vi gerne en uopfordrede ansøgninger. Vi søger altid efter selvstændigt medarbejdere, som kan indgå i et stærkt team med vores nuværende konstruktører, kan gennemføre automatiseringsprojekter til industrien.

 

Solinkedin ny medarbejder thumbnailm ingeniør med projekter vil man være ansvarlig for at projektet bliver gennemført optimalt, lige fra overdragelse fra vores salgsteam til aflevering med kunden.

Erfaringer i Solid Works integreret med PDM osv. vil naturligvis altid være noget vi er på udkig efter til vores kommende ingeniørstillinger. Så har du evnen til at finde de optimale løsninger på opgaverne, meget ofte i samarbejde med kunderne. Samt er fleksibel, udadvendt og med et godt humør, så er EGATEC måske din næste arbejdsplads.

Vi tilbyder vores medarbejdere et spændende og udfordrende job blandt gode og engagerede kolleger, i en virksomhed med vækstambitioner

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til Lars Hansen på mail lh@egatec.dk eller sendes til: Egatec A/S, Hvidkærvej 3, 5250 Odense SV.

EGATEC´s kompetencer og ekspertise ligger primært indenfor:

• Totalløsninger til ”end of line” opgaver
• Maskinløsninger og produktionslinjer til ”high risk” områder, høje kravene til hygiejne og
rengøringsvenlig konstruktion
• Specialmaskiner med høje krav til styring og performance, hastighed – præcision
• Automationsløsninger indeholdende robotløsninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.