Egatec lander stor eksportordre til England

Egatec Packaging Int. har landet en stor millionordre på et fuld automatiseret pakkeri til førende æbleproducent i England, Cottage Farms

Ordren skal være en del af pakkeprocessen, der skal håndtere de 180 millioner æbler og pærer som den engelske producent årligt sender ud til dagligvarebutikkerne.

Løsningen, der omfatter A-one case packers og den interne transport, skal automatisere 3 komplette pakkelinjer og forventes at pakke 900 æbler pr. minut. Med automationsprojektet, satser æbleproducenten at udvide pakningen fra 3.3 mio. kasser til 4.5 mio. kasser i 2019.

Projektet er den største eksportordre for Egatec til dato og det vækker begejstring siden det øgede fokus på eksportmarkedet de sidste to år.

”Det er dejligt at se, at vores målrettede indsats på eksportmarkedet har sat farten op på eksporten. Vores A-one maskiner bliver godt modtaget, netop fordi de er kompakte og har en tilbagebetalingstid på under 2 år. Desuden er de konstrueret og produceret i Danmark, hvilket mange ser som et kvalitetsstempel ” siger CEO Mads Nychel fra Egatec Packaging Int.

Egatec lander stor eksportordre i England

Mads Nychel i produktionenshallen med A-one case packer

Eksporten foregår i dag gennem et globalt netværk af forhandlere og aftalen kommer også via den engelske distributør Mpack UK, som arbejder primært med frugt- og grøntproducenter med at optimere deres end-of-line produktion. Dette er den fjerde ordre til England og hidtil største.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.