Egatec bliver forhandler af Comau´s robotter

Fra 1. november 2016 er Egatec A/S blevet udnævnt som forhandler af robotter fra den italienske robotproducent Comau, som omfatter salg og support af alle Comau´s robotløsninger i Danmark, Norge og Island.
spaceship-orizzontale-2016logo-robotics-distributor

Samarbejdet understøtter Egatec´s strategi om at være fuld leverandør af automations- og robotløsninger og virksomheden kan nu tilbyde et bredt sortiment af teknologisk avancerede og fleksible robotter til mange applikationer, alt fra bl.a. håndtering, svejsning, forsegling og palletering.

Mads Nychel, adm. direktør i Egatec A/S fortæller om den nye aftale: ”Comau er en spændende virksomhed som har været i robotbranchen i mange år og har over 30.000 installerede robotter verden over. De er en stor aktør på markedet der har haft meget succes inden for bilbranchen og nu også i den generelle fremstillingsbranche. Som forhandler kan vi nu tilbyde vores kunder over 40 forskellige robotsystemer, der har en belastning på 3kg. til 650kg, så vi stort set kan klare enhver automationsopgave.”

Forhandleraftalen er et videreskridt for Comau´s vækststrategi, der skal styrke deres tilstedeværelse på nye eksportmarkeder. Comau ser Egatec som en stærk spiller i branchen og solid partner med mange års ekspertise og dyb viden inden for robotteknologien.

Om Comau
Comau er en global leder inden for industriel automatisering. Virksomheden, der ejes af den italienske Fiat Chrysler Automobiles, har i over 40 år udviklet og leveret robotsystemer til bilindustrien, luftfart, tung industri, jernbane, køretøjer, vedvarende industri og andre industrier verden over. Selskabet opererer fra 33 lokationer i 17 lande og beskæftiger 12.600 medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.