EGATEC Byggeri

EGATEC A/S startede 2. juni 2014 på byggeriet af en ny testhal på adressen i Odense. Kælderen til den nye hal forventes færdig inden længe, hvorefter den resterende del af testhallen vil blive færdiggjort over sommeren. Den nye store testhal forventes klar til indvielse i efteråret 2014.

Årsagen til det store byggeri skal blandt andet findes i øget pres på den gamle hal i form af større ordreindgang samt en stor ny satsning med en række egenproducerede standardmaskiner. Mere konkret drejer det sig om vores EGA-Picker, EGA-Packer og EGA-Cleaner.

EGA-Picker

EGA-Picker er en modulopbygget portalrobot. De ønskede emner løftes med en sugeplade, der tilpasser sig emnets størrelse. Antal af pallepladser, pallemagasiner, indløbsbaner kan nemt konfigureres således de passer til alle typer af produktioner. Modulopbygningen gør det også muligt senere hen at tilføje eller ændre konfigurationen, hvis dette skulle vise sig at blive nødvendigt.
Læs mere om den her ->


EGA-Packer

EGA-Packer er navnet på EGATEC egen konfigurérbare og modulopbygget pakkemaskine. Denne maskine kan nemt tilpasses efter behov, og kan være med til at automatisere din produktion. EGA-Packer er en standardmaskine, dog med mange muligheder for konfigurationer og pakkeværktøjer.
Læs mere om den her ->


pakkerobot EGApacker

EGA-Cleaner

EGA-Cleaner er det nyeste bud i rækken på egenudviklede standardmaskiner. Denne maskine har til formål at sikre en nem vask og tørring af konservesdåser, glas og flasker. EGA-Cleaner kan udformes således den klare mange typer og størrelser af dåser og flasker.
Læs mere om den her ->


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.