Egatec A/S får ny adm. direktør

Som led i målsætningen om fortsat vækst og ekspansion er Mads Nychel pr. 1. januar 2016 blevet ansat som ny administrerende direktør for Egatec A/S. Mads Nychel kommer fra en stilling som salgsdirektør for H.J. Hansen Genvindingsindustri A/S og skal nu stå i spidsen for at skabe vækst og udvikling i Egatec.

Egatec A/S har ansat Mads Nychel (th.) som ny adm. direktør

Mads Nychel (th.), som er ny adm. direktør i Egatec A/S. Til venstre ses Lars Hansen, der fortsætter som bestyrelsesformand.

Den nye direktør kommer med en massiv eksporterfaring og forventningen om fremtidig vækst for Egatec A/S er netop delvis baseret på eksport af robot- og automationsudstyr. “Robot- og automationsbranchen virker som en interessant branche præget af stærk vækst og banebrydende teknologi. Især i Odense er det blevet lidt et “Mekka” for branchen. Derudover tiltaler det mig, at det er en lokal virksomhed med dansk produktion, som satser på eksport af højteknologi. Det lyder rigtigt i mine ører” siger den nye direktør og tilføjer med et smil på læben “det er kun få måneder siden Egatec indviede nye administrationsbygninger, men med den fart der ansættes nye medarbejdere på, er de nye lokaler snart for små.”

Egatec har siden 2003 udviklet og leveret rentable og effektive automationsløsninger til industrien. Det drejer sig om totalløsninger med speciale indenfor ”end-of-line” løsninger til pakke- og palletering. Med egne faciliteter til konstruktion og fremstilling af projekterne kombineret med dygtige og kompetente medarbejdere, løses selv komplicerede automatiseringsopgaver. Mads har en kommerciel baggrund og altså ingen teknisk baggrund. Det ser han kun som en fordel. “Vi har en fantastisk dygtig medarbejderstab med stærke tekniske kompetencer, så det er ikke det, der mangler i Egatec A/S”

Den tidligere direktør Lars Hansen fortsætter som bestyrelsesformand, og vil gennem bestyrelsen, være med til at fastsætte strategien, der skal sikre fortsat vækst og ekspansion af Egatec A/S.

Som led i den strategiske vækstplan, har virksomheden også ansat Maja Turkanovic som marketingmedarbejder pr. 1/1-2016. Maja har været ansat som marketingkoordinator hos Focus IT a/s siden 2007 og vil være ansvarlig for marketing, web og kommunikation. Den nye ansættelse skal styrke Egatec’s profil i Danmark såvel som i udlandet.

Yderligere oplysninger
Mads Nychel, administrerende direktør – mobil 61 61 10 66

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.