Se produktbilleder

Produktionslinjer 

Til VELUX

Vinduesproducenten VELUX investerede i flere nye produktionslinjer til forskellige produktioner i europæiske lande. Høj sikkerhed, godt arbejdsmiljø og ambitiøse performancekrav har været dagsordenen i udviklingen af produktionslinjerne.

Produktionslinjerne består af en række maskiner, der overholder alle sikkerhedskrav til VELUX’ vinduesproduktion.


»Egatec har analyseret og løst sikkerhedsopgaverne med stor omhu«

I samarbejdet omkring VELUX Groups maskiner er det min opfattelse, at Egatec har analyseret og løst sikkerhedsopgaverne med stor omhu.

Allan Hansen, sikkerhedskonsulent, Safety A/S

Udfordringen

VELUX ønskede at øge sikkerheden og forbedre ergonomien for de enkelte arbejdspladser på linjerne i deres produktioner.


Løsningen

Løsningen blev komplette produktionslinjer, der er udarbejdet i tæt samarbejde mellem os og VELUX Group. De nye produktionslinjer sikrer et godt arbejdsmiljø og en høj sikkerhed for den enkelte medarbejder. Samtidig er performance høj.

Der er i løsningerne integreret de nødvendige sikkerhedslysgitre og nødstop, og på alle linjerne er el- og mekanikmontagen udført overskueligt og lettilgængeligt for vedligeholdelsespersonalet. Herudover er der gjort meget for at holde støjniveauet nede i produktionen.  Alle maskiner er derfor støjdæmpede og efterfølgende testet til at overholde den gældende grænse på max. 75 Db.Vi du høre mere om, hvordan du kan automatisere din produktion

Så skriv til kontakt@egatec.dk