Automationsdag´17 - Egatec

Automationsdag´17 


Automation er i fokus, når Egatec afholder sit årlige arrangement fredag den 16. juni i Odense.

Man vs. Robot – HVEM vinder?
Lær mere om Industri 4.0 fra én der rent faktisk ved noget om det. Mød nye kunder og leverandører. Netværk med branchen! Tiltræk kinesiske investeringer. Eller slå en robot i basket?

Det er anden gang branchen samles til Automationsdag i Odense. Egatec lægger lokaler til 35 udstillere, oplægsholdere, en større kinesisk delegation og en kæmpe basket-robot, der vil skabe indhold på dagen.

Tanken er at bringe kunder og leverandører sammen til en netværksdag med fagligt indhold om Robotter, Automation og Industri 4.0.

Industri 4.0 fra førersædet
Netop når det handler om Industri 4.0 har Festo sat sig på førersædet med deres CP Factory.
Kom og hør Festos bud på, hvor Industri 4.0 vil føre industrien hen.

Kinesiske investeringer på vej!
Udenrigsministeriet kommer med en kinesisk delegation, der både omfatter investorer og tekniske virksomheder. Der vil være mulighed for matchmaking, efter først-til-mølle princippet. Bliver DIN virksomhed den næste UR med udenlandske investeringer i ryggen??
Mere information om mulighederne for matchmaking fås ved henvendelse til Udenrigsministeriet, Jesper Algren på telefon 21680856 eller E-mail.: jesalg@um.dk

Man vs. Robot – HVEM Vinder?
Svendborg Rabbits´ største basket-stjerne og OL bronzevinder Antonio Porta kommer på dagen, og han forventer at slå en kæmpe Comau-robot med flest basket-mål. Mon det lykkes?
Der er fine præmier til de bedste blandt gæsterne!

Begrænsede pladser
I dag, ca. en måned før, har ca. 150 gæster meldt deres ankomst. Der er plads til flere, men ikke ubegrænset plads, så hent din billet til Automationsdagen ’17 her. Deltagelse er gratis.

Der er bestilt Solskin, Fadøl og Pølser fredag den 16. juni, kl. 10-14.


Teaser 1

Teaser 2


Book din billet til Automationsdag´18 allerede nu
For mere information, kontakt Maja på 50 77 50 23 eller på mat@egatec.dk